top of page

DUURZAME HOUTEN POORTEN VAN KWALITEIT

Een manuele garagepoort of tuinpoort op maat tot een automatische houten poort: klant is koning!

Uw houten poort op maat

Een houten poort van Benolux is een sterk staaltje vakmanschap: elke tuinpoort, iedere garagepoort is uit duurzaam hout gemaakt, klaar om dag in dag uit weer en wind te trotseren. 

Wij vervaardigen uw houten poort bovendien met de grootste precisie volledig in eigen atelier, rekening houdend met al uw wensen en verwachtingen natuurlijk.

Houten poort Benolux

Wij werken met twee duurzame houtsoorten

PADOUK

Deze uiterst duurzame en bijzonder stabiele houtsoort leent zich perfect voor buitenschrijnwerk waarbij kwaliteit primeert. Met zijn prachtig koraalrode tot paarsbruine kernhout hebt u een houten poort die een streling is voor het oog, voor heel lange tijd.

AFROMOSIA

Ook gekend als assamela, dit is een zeer duurzame, goudbruine Afrikaanse houtsoort van topkwaliteit, die zowel binnen als buiten tot zijn recht komt. Denk maar aan houten ramen en deuren of gevelbekleding. Afromosia is quasi splintervrij en komt qua kleur, textuur en toepassingen overeen met teak.

Anchor 1

Met onze houten poorten kunt u alle kanten uit

Er is geen houten poort die we niet voor u kunnen vervaardigen. Wij bieden dan ook een compleet assortiment, van draaipoorten en schuifpoorten tot kantelpoorten en sectionaalpoorten. 

Houdt u van klassiek of bent u eerder fan van eigentijds?

Alle stijlen zijn we meester. Ook een poort automatiseren is voor ons een koud kunstje. Echt alles kunnen wij tot in de kleinste details met u afstemmen om te eindigen met uw ideale houten poort, die we trouwens ook volledig zelf bij u plaatsen.

Mooi, makkelijk, maatwerk

Onze aandacht gaat niet alleen uit naar design, ook gebruiksgemak, veiligheid en isolatie verliezen we niet uit het oog. Een videofonie- en beveiligingssysteem integreren, een automatische houten poort plaatsen? U vraagt, wij maken! 

Geen idee welke materialen het beste bij uw situatie passen?

Geen nood, wij weten het wel. Dankzij onze jarenlange ervaring en doorgedreven vakkennis helpen wij u graag bij uw zoektocht naar passende en duurzame materialen om uw poort te realiseren.

Onze Service

Wij bezoeken u ter plaatse om uw houten poort in Brecht, Hoogstraten, Malle, Zoersel of verder te bespreken en een kijkje te komen nemen

Wij maken voor u een ontwerp op maat

Wij overhandigen u een gedetailleerde en gratis offerte

Wij maken alles volledig op maat in eigen atelier

Wij werken met hout van topkwaliteit

Wij komen zelf uw houten poort plaatsen

HEEFT U EEN HOUTEN POORT IN GEDACHTEN?
CONTACTEER DAN BENOLUX VOOR EEN GRATIS EN GEDETAILLEERDE OFFERTE EN WIJ ZETTEN UW GEDACHTEN OM IN DUURZAAM MAATWERK!

bottom of page