top of page

BINNENSCHRIJNWERK UIT EIGEN ATELIER

Binnendeuren, een badkamermeubel, ingemaakte kasten of een keuken op maat?

Maatwerk in binnenschrijnwerk

Binnenschrijnwerk kan uw interieur maken of kraken. Benolux is gespecialiseerd in alles dat met binnenschrijnwerk te maken heeft. Zo realiseren we eyecatchers van binnendeuren, badkamermeubels, ingemaakte kasten of een keuken volledig op maat.  

Met een ruime vakkennis, een uitgebreide ervaring en een nauwlettend oog voor elk detail geven wij u binnenproject van a tot z vorm, van ontwerp tot plaatsing. Samen met u gaan we op zoek naar een sluitende oplossing voor uw droominterieur. De mogelijkheden zijn hierbij quasi eindeloos!

Binnenschrijnwerk Benolux

Elk interieuridee op maat gemaakt

Wij vervaardigen al uw binnenschrijnwerk op maat in ons eigen atelier. Een prachtige kast, karaktervolle trap, praktisch bureau, originele salontafel, keuken- of badkamerkasten: niets is ons te veel, ontdek samen met ons de beste oplossing voor uw interieur. Ook uw zolderinrichting kunnen we op ons nemen, van ontwerp tot afwerking.

Ons vakkundig team staat met de glimlach voor u paraat om al uw interieurwensen te vervullen en plaatst uw binnenschrijnwerk met de grootste zorg, vergezeld van een jarenlange ervaring en recente technieken. De afwerking van uw interieur op maat: superieur!

Algemene binnenrenovatie

Naast binnenschrijnwerk op maat zijn we ook sterk in algemene binnenrenovatie: van afbraak tot schilderwerken halen wij ons vakmanschap boven.

Buitengewone service voor al uw binnenschrijnwerk

Uniek ontwerp op maat

Bezoek bij u ter plaatse

Gedetailleerde en gratis offerte

Steeds maatwerk

Anchor 1

EEN KEUKEN, BINNENDEUREN, EEN DRESSING OF BADKAMERMEUBELS OP MAAT?
CONTACTEER BENOLUX VOOR AL UW BINNENSCHRIJNWERK IN BRECHT, HOOGSTRATEN, MALLE OF ZOERSEL EN VRAAG METEEN EEN GRATIS EN GEDETAILLEERDE OFFERTE AAN.

bottom of page