top of page

AMBACHTELIJK BUITENSCHRIJNWERK EN VERANDA’S OP MAAT GEMAAKT EN GEPLAATST

Houten ramen, een houten voordeur, mooie sierluiken?

Buitenschrijnwerk met uitstraling

Het buitenschrijnwerk van uw woning is niet alleen een visitekaartje, het bepaalt ook grotendeels de stijl en het uiterlijk van uw woning. Vertrouw op Benolux om uw buitenproject waar te maken, op maat van uw noden en wensen. Wij maken u graag wegwijs in de keuze van de juiste, duurzame materialen. 

Houten ramen, een houten voordeur, sierluiken of een veranda: echt alles wordt door ons vakkundig en doordacht op maat gemaakt en geplaatst.

Buitenschrijnwerk - Benolux

Tuintafels op maat

De houten tuintafels op maat van Benolux zijn uw ideale partner voor gezellige zomeravonden in eigen tuin. Ze worden stuk voor stuk vervaardigd uit tropisch hardhout: ideaal om jarenlang weer en wind te doorstaan. Wij maken uw tuintafel op basis van uw eigen ontwerp of maken zelf een uniek ontwerp.

Veranda’s

In een veranda kunt u het hele jaar door genieten van de prachtige taferelen in uw tuin en van de zon, ook als het frisser wordt. Een veranda kan bovendien heel wat extra ruimte creëren. 

Materiaal, kleur, beglazing, stijl, zonwering kiezen … wij zoeken samen met u naar de beste oplossing in lijn met uw woning.
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor uw persoonlijke project op maat maken. De mix van klassiek en hedendaags maakt van uw veranda een tijdloze investering waar u levenslang plezier in beleeft.

Uw buitenschrijnwerk van a tot z in eigen huis

Alle stijlen mogelijk, van klassiek tot modern

Bezoek bij u ter plaatse

Een eigen plaatsingsdienst

Ontwerp op maat

Anchor 1
Anchor 2

BUITENSCHRIJNWERK OP MAAT IN BRECHT, HOOGSTRATEN, MALLE OF ZOERSEL? 
CONTACTEER ONS METEEN!

bottom of page